Hacettepe Üniversitesi | Araştırma Merkezleri | İdari Birimler
2008 ETKİNLİKLERİ
ETKİNLİK I

Birimimizde Onkoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç.Dr. K.Mutlu HAYRAN, çarşamba,perşembe ve cuma günleri 10:00-12:00 saatleri arasında bilimsel araştırma projelerinin planlama, uygulama, analiz, sunuş ve yayına hazırlama aşamalarında araştırmacılara teknik danışmanlık hizmeti vermektedir. Randevu için lütfen bilgi alınız...

ETKİNLİK II

21 Mart 2008 Prof.Dr. Banu ONARAL Türk Amerikan Bilim İnsanları ve Akademisyenleri Derneği (TASSA) Başkanı 'Biyomedikal Araştırmaların Ürüne Dönüşüm Süreçleri' adlı konferans vermiştir.

ETKİNLİK III

Avrupa Bilim Konseyi (ERC) Başkanı Prof.Dr.Fotis C. KAFATOS, 22-23 Eylül 2008 tarihlerinde Üniversitemizi ziyaret etmiştir. Ziyaretinin ilk gününde Rektör ve Rektör Yardımcıları ile Tıp Fakültesi Dekan ve Dekan Yardımcılarının katıldığı tanışma toplantısı düzenlenmiş, ve bu toplantıda Üniversitemiz ve Tıp Fakültesinin araştırma stratejileri, potansiyeli, olanakları ve altyapısı hakkında bir sunum yapılmıştır.

23 Eylül 2008 tarihinde, Üniversitemiz Sıhhiye ve Beytepe’den öğretim üye ve yardımcılarının yanı sıra TÜBİTAK vd. dış kurumlardan da 200’ün üzerinde dinleyicinin katıldığı ‘Genomics in Health Mosquito Genomics and Malaria Control’ başlıklı konferansta Prof.Dr.Fotis C. KAFATOS öncelikle Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) araştırma ve fonlama stratejileri, olası işbirliği fırsatlarını anlatmış, ardından ‘Sıtma’ alanında kendi çalışmalarından bahsetmiş ve söz konusu toplantı sonrası Fakültemiz Öğretim Üyeleri ile tanışma fırsatı bulmuştur.

Etkinlikten Fotoğraflar

Web Master: Aysun Ardıç